Wie zijn wij

Heidi Visser en Petra Gunnink werken sinds 2002 samen in Mensendieckpraktijk Amsterdam Noord. Tijd en aandacht voor patiënten vinden wij belangrijk. Iedereen is anders en elke behandeling is maatwerk. Samen maken we een behandelplan waarin staat wat u kan en wat u wilt bereiken. U krijgt oefeningen om bijvoorbeeld thuis, op het werk of op school te doen. Bij ons leert u wat u zelf kunt doen om klachten te verminderen en te voorkomen. Indien nodig werken we samen met andere zorgverleners. Wij behandelen zowel in onze praktijkruimte als bij de patiënt thuis.

De praktijk is aangesloten bij de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM). Heidi en Petra staan beide ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Heidi Visser

Heidi Visser is in 1995 afgestudeerd als als oefentherapeut Mensendieck en werkt sinds 1996 in Amsterdam Noord. Ze is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met spanningsklachten en chronische pijn.

In 2011 heeft Heidi de post-HBO opleiding Psychosomatiek afgerond en sinds 2015 is ze slaapoefentherapeut.

Heidi is lid van het Netwerk Chronische Pijn, het Landelijk Netwerk Slaapoefentherapie en het netwerk voor alle behandelaars van Functioneel Neurologische Stoornissen. In het Kwaliteitsregister Paramedici staat ze geregistreerd als oefentherapeut Mensendieck en als psychosomatisch oefentherapeut.

Petra Gunnink

Petra Gunnink is in 1996 afgestudeerd aan de Mensendieck opleiding in Amsterdam en is sinds 2013 Bachelor of Health. Zij werkt sinds 2002 in Amsterdam Noord.

Petra is gespecialiseerd in het behandelen van  mensen met de ziekte van Parkinson, chronische pijn en slaapproblemen. Ze heeft veel affiniteit met neurologische aandoeningen.

Sinds 2009 is Petra lid van het samenwerkingsverband ParkinsonNet. Tevens is zij lid van het Netwerk Chronische Pijn, het Landelijk Netwerk Slaapoefentherapeuten en het netwerk voor alle behandelaars van Functioneel Neurologische Stoornissen.